o nas

Smo računovodski servis z večletno tradicijo. Za nas je pomembna vsaka stranka, velika ali majhna je naš pomemben poslovni partner.

Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili skozi leta poslovanja, nam dajejo možnost, da vam strošek za računovodske storitve pomagamo spremeniti v naložbo. Za denar, ki ga plačate za računovodstvo, dobite konkretni rezultat, ker naloga računovodstva je seznanjati vodstvo podjetja z informacijami. In to je naš cilj.

 

Nismo le servis za delo s papirji in knjiženje, ampak se trudimo, da je naš računovodski servis tudi osebni stik ter sodelovanje z vami – gre tako rekoč za delo z ljudi za ljudmi. Svoje delo venomer opravimo poslovno, vestno in diskretno, veže nas poslovna tajnost, vseskozi pa se tudi izobražujemo.

Odgovore na kakršna koli vprašanja dobite na naši telefonski številki, kjer se lahko dogovorimo za sestanek in razgovor v živo.

NAŠA EKIPA JE TUKAJ ZA VAS

Računovodske storitve opravljamo tako za mala podjetja, društva, kot tudi za samostojne podjetnike.

Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili skozi leta poslovanja, nam dajejo možnost, da vam strošek za računovodske storitve pomagamo spremeniti v naložbo.

Cena naših storitev je določena že v začetku sodelovanja, oblikujemo pa jo na podlagi vaših podatkov. Cene ne bomo spreminjali, dokler z vami ne sklenemo novega dogovora oziroma dokler ne pride do večjih sprememb v poslovanju, vsekakor pa po vnaprejšnjem dogovoru z vami.

Za poračune vam ni potrebno skrbeti, saj jih naš računovodski servis ne pozna.

Delo opravljamo s pomočjo računovodskega programa podjetja Saop, iCenter, Minimax ter v računovodskem programu Vasco.

Dobro in pregledno računovodstvo je pogoj za uspešno poslovanje podjetja!

Dobrodošli v dobro družbo

Dobro in pregledno računovodstvo je pogoj za uspešno poslovanje podjetja!